Snart dags för vattenavläsningen 2023

Nu är det snart dags att läsa av våra vattenmätare, vilket i år ska ske vecka 41, 9-15 oktober.

Likt föregående år är det du som medlem som läser av din/dina vattenmätare och själv rapporterar in aktuell mätarställning.

Att tiden för inrapportering är så snäv beror bland annat på att vi behöver säkerställa att vårt ledningssystem är tätt och behöver då kunna göra avstämning mot köpet av vatten från kommunen v42 2022-v41 2023.

Rapportera in elektroniskt

Vi vill be så många som möjligt att rapportera in mätarställning här på hemsidan, för att underlätta föreningens administration.

När du loggar in med ditt fyrsiffriga medlemsnummer kommer du direkt till sidan För medlemmar och kan göra din inrapportering. Om du t.ex. behöver hjälp med att skapa ett lösenord så skicka ett mejl till Karin Åberg (webmaster@oss-va.se). Kolla gärna redan nu att du kan logga in.

Notera att sidan för avläsning endast kommer att vara tillgänglig under vecka 41, vilket betyder att man inte kan lämna sina siffror elektroniskt efter denna vecka.

Om du missar att rapportera in

Vid utebliven eller försenad rapport om mätarställning, kommer du att påföras en sanktionsavgift på 1000 kr och en uppskattad förbrukning, utifrån tidigare års förbrukning.

Frågor?

Om du har frågor angående avläsningen, kan du kontakta någon i styrelsen. Telefonnummer till alla i styrelsen finns i utskicket som föreningen skickat ut denna vecka. Telefonnummer och mejladress till ordförande och sekreterare finns även här på hemsidan, under Kontakt i huvudmenyn.