Problem med hemsidan eller inloggning?

Om du har problem med inloggning eller något annat på hemsidan så kontakta mig, Karin Åberg (webmaster@oss-va.se), så försöker jag lösa problemet. Beskriv vad du behöver ha hjälp med och uppge medlemsnummer, namn och adress i mejlet.

Om du ser något som är fel eller har förbättringsförslag så är du också varmt välkommen att höra av dig.

Vem kan logga in på sidan?

Om du är medlem i Örslösa-Söne-Skalunda Vatten- och Avloppsförening och är registrerad på hemsidan så kan du logga in för att ta del av mer information och för att rapportera in årets vattenmätning.

För att du ska kunna ha ett konto på sidan behöver du ha en mejladress. Om du inte uppgett någon mejladress till föreningen är du inte registrerad på sidan. Skicka ett mejl till webmaster@oss-va.se om du behöver ett konto eller är osäker på om du har något. Uppge ditt medlemsnummer, namn och adress i mejlet.

Klicka på ”Logga in” längst upp på sidan för att komma till inloggningen.

Användarnamn

Ditt användarnamn är ditt fyrsiffriga medlemsnummer i vattenföreningen. Det hittar du på dina fakturor.

Du kan också logga in med din mejladress som användarnamn. Observera att du som har flera medlemsnummer behöver logga in med respektive medlemsnummer när du ska rapportera in vattenavläsningen.

Lösenord

Om du inte minns ditt lösenord så kan du själv skapa ett nytt, eller skicka ett mejl till webmaster@oss-va.se med det lösenord du vill ha så lägger jag in det åt dig.

Gör så här för att själv skapa ett nytt lösenord:

  1. Klicka på ”Logga in” längst upp på sidan.
  2. Klicka sedan på ”Glömt lösenordet?” under inloggningsfälten (se bild nedan) och följ instruktionerna.

Inloggningssidan, med länken Glömt lösenordet? markerad med en röd ram.

Obs, din webbläsare kommer förmodligen att föreslå ett (krångligt) lösenord åt dig. Du kan radera det förslaget och skriva in ett lösenord du själv vill ha.

Det kommer inget mejl med länk för att återställa lösenordet, varför?

Mejlet kan ha fastnat i ditt spamfilter, d.v.s. ligger i din skräppostmapp. Om mejlet har hamnat bland skräpposten så kan du behöva flytta det till inkorgen för att kunna klicka på länken.

Det kan också vara så att föreningen inte har din mejladress, och i så fall finns du inte registrerad för att kunna logga in på hemsidan, eller så kan föreningen ha en gammal mejladress eller en mejladress till någon annan i hushållet i sitt register. Testa att ange din mejladress istället för medlemsnummer när du loggar in. Får du ett felmeddelande som säger att din mejladress inte är registrerad? Skicka ett mejl till webmaster@oss-va.se. Uppge medlemsnummer, namn och adress.

SparaSpara