Snart dags för vattenavläsning

Vecka 42, 14-20 oktober, är det dags för 2019 års avläsning av vattenförbrukning på våra vattenmätare. Likt föregående år är det du som medlem som läser av din/dina vattenmätare och själv rapporterar in aktuell mätarställning.

OBSERVERA att vi förra året införde en sanktionsavgift på 1000 kr vid försenad eller utebliven inrapportering. Att tiden är så snäv beror bl a på att vi behöver säkerställa att vårt lednings-system är tätt och behöver då kunna göra avstämning mot köpet av vatten från kommunen v42, 2018 – v41, 2019.

Rapportera in elektroniskt

Vi vill be så många som möjligt att rapportera in era mätarställningar här på hemsidan, för att underlätta föreningens administration.

När du loggar in med ditt fyrsiffriga medlemsnummer kommer du direkt till sidan För medlemmar och kan göra din inrapportering. Om du t.ex. behöver hjälp med att skapa ett lösenord så skicka ett mejl till Karin Åberg (webmaster@oss-va.se).

Notera att sidan för avläsning endast kommer att vara tillgänglig under v 42, vilket betyder att man inte kan lämna sina siffror elektroniskt vare sig före eller efter denna vecka.

Om du missar att rapportera in

Vid utebliven eller försenad rapport om mätarställning, kommer du som ovan nämnts att påföras en sanktionsavgift på 1000 kr och en uppskattad förbrukning, utifrån tidigare års förbrukning.

Om du har frågor angående avläsningen, kan du kontakta någon i styrelsen. Telefonnummer till alla i styrelsen finns i utskicket som du har fått hemskickat. Telefonnummer och mejladress till ordförande och sekreterare finns även här på hemsidan, under Kontakt i huvudmenyn.

Hälsningar Styrelsen