Vattenavläsning v 42

Vattenavläsning v 42

Vecka 42, 16-22 oktober, är det dags att läsa av årets vattenförbrukning på våra vattenmätare. Likt föregående år är det du som medlem som läser av din/dina vattenmätare och själv rapporterar in aktuell mätarställning, med undantag för medlemmar med nr 0002 till och med nr 0095.

Vattenmätare har en begränsad livslängd och slits ut med tiden, därför kommer vi i år att påbörja utbytet av de äldsta. Per Larsson kommer att kontakta er med nr 0002-0095 och gör samtidigt avläsning.

Rapportera in elektroniskt

Vi vill be så många som möjligt att rapportera mätarställningar här på hemsidan, för att underlätta föreningens administration.

När du loggar in kommer du direkt till sidan För medlemmar och kan göra din inrapportering. Om du t.ex. behöver hjälp med att skapa ett lösenord så skicka ett mejl till Karin Åberg (webmaster@oss-va.se).

Notera att sidan för avläsning endast kommer att vara tillgänglig under v 42, vilket betyder att man inte kan lämna sina siffror elektroniskt vare sig före eller efter denna vecka.

Om du missar att rapportera in

Vid utebliven rapport om mätarställning kommer en uppskattad förbrukning utifrån tidigare års förbrukning att göras.

Om du har frågor angående avläsningen, kan du kontakta någon i styrelsen. Telefonnummer till alla i styrelsen finns i utskicket som föreningen skickar ut denna vecka. Telefonnummer och mejladress till ordförande och sekreterare finns under Kontakt i huvudmenyn.